We komen naar Nederland

Start » We komen naar Nederland

Beste (oud)gasten, vrienden en familie,
We komen de derde week van januari weer naar Nederland om onze familie en vrienden te bezoeken. Zoals intussen traditie, combineren we dat met de levering van olijfolie, limoncello en andere producten. Nieuw dit jaar is de tomatenjam en de courgettejam; heerlijk bij een stukje oude kaas.
Om in te schatten hoeveel limoncello we bijvoorbeeld moeten maken, vragen we om alvast je eventuele bestelling door te geven, graag vóór 1 november. Vraag gerust familie, vrienden en buren of ze iets nodig hebben. De actie is net als vorig jaar; bij een bestelling van minimaal 6 flessen olie of Limoncello krijg je een fles Limoncello kado.
We hebben wel weer een beperkt bezorggebied; we komen niet boven Zwolle, in Noord Holland (boven Amsterdam), Zeeland of Zuid Limburg. Het lukt eenvoudig niet om dat allemaal in een week te doen. Misschien heb je familie dichterbij wonen waar we de bestelling vanuit Arnhem heen mogen brengen. Zien we je in januari of in Italië ergens in het volgende seizoen? Dat zou leuk zijn, a presto !

Klik hier voor de produkten en de prijslijst https://benera.nl/producten-en-prijslijst/