Uit eten; wie doet dat nou niet in de vakantie?

Start » Uit eten; wie doet dat nou niet in de vakantie?

We hebben een kleine selectie gemaakt van restaurantjes in de buurt. De lijst is zeker niet volledig maar geeft een aardig beeld.

Ristorante pizzeria Rita

Allereerst ristorante pizzeria Rita in Campore, op 4 autominuten of 20 minuten lopen vanaf Benera. Onze favoriete pizzeria waar Michela en Stefano bijvoorbeeld ook heerlijke tagliata met Parmezaanse kaas en rucola hebben. En de zelfgemaakte tiramisu vinden wij de lekkerste uit de omgeving. 

Varese Ligure

In Varese Ligure zitten een paar goede restaurants die we aanbevelen; Il Vero, een leuk familiebedrijf waar moeder in de keuken staat en Deborah de bediening voor haar rekening neemt. Aan de overkant daarvan zit Vineria del Borgo met een leuk menu en ook een gezellig terras dat uitkijkt over de markt. De wijnen die Valerio schenkt zijn super. 

San Pietro Vara

Verder zit l’ Osteria du Chicchinettu in Varese. Bij de groenteboer het steegje in en dan links op het pleintje. Ook hier staat moeder in de keuken en de zoon bedient. In de zomer hebben ze een knus terras. In San Pietro Vara zit Picchetto met eigenaresse Barbara. Een ristorante pizzeria met een terras waar je heerlijk onder de druivenranken zit.

Er zijn nog veel meer leuke eettentjes; we helpen je graag als je nog iets anders wilt. Voor alle restaurants geldt; we reserveren graag voor je zodat je een leuk plekje krijgt en wie weet een limoncello bij het weggaan.