Benera, hét superleuke vakantieadres voor wandelaars en rustzoekers

Start » Benera, hét superleuke vakantieadres voor wandelaars en rustzoekers

De eerste blog die ik schrijf voor Benera, hét superleuke vakantieadres voor wandelaars en rustzoekers maar óók voor actievelingen die Ligurië en Noord Toscane willen ontdekken. Wij huren per 1 november 2020 Casa Benera met 2 mooie, ruime en lichte twee- tot vierpersoons appartementen in Santa Maria, ons buurdorp. Ze gaan per 1 april 2021 in de verhuur. Als dat geen nieuws is! 

Beide appartementen werden eerder geëxploiteerd door Paul Teuben en Miriam van der Grinten van Ultima Casa maar zij besloten, voor dit deel van hun activiteiten dat het tijd was om met pensioen te gaan. Heel fijn dat wij dit nu kunnen huren van de eigenaren Mauro en Francesca. 

veel geïnvesteerd

Er is in de laatste jaren veel geïnvesteerd in dit pand, onder andere door het aanbouwen van een prachtig terras voor het bovenste appartement. Beide appartementen hebben een spectaculair weids uitzicht over de vallei en liggen gunstig ten opzichte van alle hotspots van Ligurië en Noord Toscane. Wat denk je van een bezoek aan Lucca, Pisa, Portovenere, Sestri Levante, Portofino of Cinque Terre? De lekkerste pizza eten op 5 minuten afstand bij Pizzeria Rita of even naar Varese Ligure voor een ander gezellig restaurant.  Wij hebben tijd gestoken in het deels opnieuw inrichten en het naar onze smaak brengen van de appartementen Timo en Rosmarino. Volg Benera op Facebook en je zult zien wat een leuk vakantieadres dit is. 

Vakantie boeken?

Nog op zoek naar een vakantieadres voor 2021?; na reservering ontvang je in januari een factuur voor de aanbetaling van 30%. Dit bedrag wordt teruggestort als er van overheidswege reisbeperkingen worden opgelegd in verband met Corona. Veilig boeken dus. Graag tot ziens op Benera. 

Helmut en Bert